Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Anhui Uniform Trading Co.Ltd Kwaliteitscontrole

Veel betere producten dan anderen. de technologie en de kwaliteit zijn het beste. Dank u.

—— Rubilyn Palapo

Het is zeer plezierig om met u te werken, zullen wij, u danken in contact blijven! !

—— Simon

De goede Producten, Goede Kwaliteit, de Goede Dienst, DANKEN U.

—— Mahmoud Al Akedi

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

In het algemeen, als er kwaliteitsproblemen in industriële borstels zijn, zijn er duidelijke kwaliteitsproblemen (zoals draadbreuk, haarverwijdering, enz.). Nochtans, naast het onderscheiden van de kwaliteit van borstel, is het noodzakelijk om de verwerkingstechnologie te analyseren.

 

De gemeenschappelijke gevallen zijn als volgt:

1. Kleine borsteldichtheid. om de kosten van gebruikende zijde te besparen, hebben sommige het borstelen fabrieken weinig borstelwortels per gat of de ontoereikende dichtheid van het borstelgat, die in dun brutovolume van borstelrollen, zachte en zwakke borsteloppervlakte, lichte het malen efficiency, en onbekende gebruikers resulteert. Daarom verhogen zij tegendruk of snelheid om efficiency te verbeteren, zodat het de overbelastingswerk van de borsteldraad en verminderen zeer het leven van borstelrollen.

 

2. Borstelzijde met overgehelde haren. Wanneer het drukken van U-vormige metaalbars, zou de bijzondere aandacht aan de zachtheid van de borsteldraad moeten worden betaald. Als de dwars-schuine stand voorkomt, stijgt de weerstand van de omgekeerde borsteldraad scherp wanneer het borstelbroodje loopt, en de draadonderbrekingen gemakkelijk, wat zeer de levensduur van het borstelbroodje vermindert.

 

3. De haarborstel shes weg (breekt af). Er zijn twee belangrijke gevallen: het enige bundel afwerpen en het gedeeltelijke afwerpen. De enig-bundelontharing is de slechte stevigheid van wol plantend, die hoofdzakelijk verwant met de grootte van het boorgat is, plantend diepte, aantal lagere haarwortels, en kan worden ontdekt door krachttest van enig-bundelwol te trekken. In feite, wordt de gedeeltelijke ontharing hoofdzakelijk veroorzaakt door wol te breken, die hoofdzakelijk verwant met dynamisch saldo van kracht op borstelrollen, kwaliteit van borstel, kwaliteit van het planten van wol is (dichtheid, neiging, verpletteren, hars die, enz. genezen). Kom de essentie te weten.

 

4. De verwerking van de draad van de verbrijzelingsborstel. Wanneer de borstel door of wol beschadigd wordt die planten stempelen, zullen zijn sterkte en duurzaamheid zeer beïnvloed worden, of de contactoppervlakte bij de wortel van de borstel is zeer scherp of ruw, zodat zal de borstelduurzaamheid worden verminderd en de levensduur zal worden verkort.

 

5. De borstel is te lang in orde te maken. Wanneer de lengte van borsteldraad te lang is, is het niet de besnoeiingsoppervlakte van borsteldraad die de werken, maar de partij van borsteldraad die werkt. Wat nog belangrijker is, zeer stijgt de schommelingsomvang (hoek) van elke draad. Bij 800-2500 t/min, exponentieel stijgt de spanning en moeheidscoëfficiënt van de basis van de borsteldraad, wat tot de breuk van schurende borsteldraad en de misvorming van borstelrol leidt. 

 

6. Het verschil van verwerkingstechnologie. Soms substitueert brusher het vertrouwde proces voor andere processen, maar ook veroorzaakt slechte kwaliteit, zoals metaal het stempelen borstel, wegens zijn hoogte - dichtheid, hardere borsteloppervlakte, minder druk in gebruik, en een kleine hoeveelheid ruimte bij de wortel van de borstel, die het effect van de wortel kan verminderen. In de verwerking van de windmachine, zal de levensduur van de borstel beduidend langer dan dat van de wol zijn die procesborstel planten.

Contactgegevens
Anhui Uniform Trading Co.Ltd

Contactpersoon: JACK FAN

Tel.: 86-551-62992423

Fax: 86-551-62992423

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)